Saturday, October 24, 2015

Unii sunt nebuni de tot!!!



   O asociație a imigranțior din Elvetia a cerut inlăturarea crucii de pe steagul țării intrucât „Drapelul elvetian nu mai corespunde Elvetiei multiculturale de astazi”. Ființa umană care a declarat asta se numește Ivica Petrusic.



   Nu cred ca steagul ăsta de îl știm noi, adică pătrățelul roșu cu crucea albă în mijloc, poate să deranjeze pe cineva iar acel cineva să considere că nu mai corespunde vremurilor actuale. Steagul ăsta este steag național din 12 decembrie 1889 si se știe a fi fost folosit prima dată prin 1339.  Acel cineva fiind un imigrant, un nimeni in drum, una care a venit ieri in țara asta!! Pai bine bre, nu iti convine, MARȘ acasa!! Pai bine bă proasta națiunii, zi merci că trăiești in țara aia.

   Nu știu dacă "duma" asta este in contextul ăstora care invadează Europa dar ceea ce știu sigur este că un lucru e cert: LUMEA E RAZNA!!!  Aștia care se plimbă așa liber prin Europa cred că vor schimba multe in tările in care vor ajunge, crucea fiind, zic eu, printre cele mai importante priorități pe lista lor.

No comments:

Post a Comment